Where was i when the rockets came alive

Sitter hemma hos Anna med Bea och Sara. Dom lagar mat och jag tar det bara allmänt lungt, haha..


...Kan behövas om man tänker på gårdagskvällen. Mellan himmel och helvete. Mest helvete för min del.

Känner mig halv, det har hänt förmycket saker på så kort tid. Är levande död. Vad har jag gjort för fel? Att låta tiden läka såren känns så jäkla långsökt för tillfället. Kanske får jag mig själv tillbaka någon dag. Du har förstört mig.
I almost feel ashamed for letting you in.

mission

känns så töntigt att jag bloggar ut allt, men vafan ska man göra.
kvällen är förstörd på grund av att jag är förstörd. det är förmycket just nu. gråter var femte minut ungefär.
Kanske överdriver jag, vem vet. Blir irriterad på mina såkallade vänner också. Om du inte tycker att ordet "såkallade" passar in i föregående mening, ta och bevisa det för mig då.

Beskriver allt så jävla bra, så galet jävla bra


.

är så jävla slutkörd. ikväll fick jag reda på sanningen. tack som fan. ingen ska någonsin få trasa sönder mig igen, det är slut. smärtan är otrolig. Jag kommer aldrig glömma. Tack hej, fuck dig.

They are running around like they aint got no mamas.

Fredag:
Allmänt seg kväll, nej usch inget vidare direkt. Typ omkring Rålis?

Lördag: Först på kvällen var det också segt så folk började surna rätt rejält.
Sen drog vi typ ner mot Kungsholmstorg där någon hade fått nys om fieesta. Först verkade allt bara galet creddigt och att bara några fick följa med in. Så det blev ju att man målade upp en bild framför sig att det kanske är typ någon dryg 18:åring som har allt som (förståeligt nog) inte vill ha in en hel drös med fjantiga 96or. Men väl där inne var det såå galet jävla chill asså shit. Alla var trevliga och snälla, och träffade en tjej som gick i min/vår skola också. Men helvete va kul jag hade! Detta kan jag leva på ett tag..
Kom även närmare en person jag tycker om vilket också gjorde delar av min kväll.
Sen kom det typ två (roliga) grannar eller nått och bad oss snällt att tagga därifrån, haha.
Sen var hände det inte något annat anmärkningsvärt för den kvällen.
Men fan hans moster vad jag (iaf) hade kuul!


Äntligen!!

Yippe! Har precis laddat ner blogg.se-appen. Så galet smidigt och skönt faktiskt på alla sätt och vis. Jag med Iphone(och säkert dom andra) använder ju liksom knappt dator längre nu förtiden..?
Så nu ska jag ta och rusta upp blogghelvetet med lite daglig updatering!


How can the silence be so loud

shit..vad händer egentligen? Helt jävla tom. Folk visar mer och mer vad dem går för. För visst är det svårt att dölja hela sig själv med hjälp av en tunn falsk fasad? Så precis när jag har löst ett problem, uppstår genast det nya. Jag kan inte göra annat än att skratta.
Småsaker får mig att falla just nu, jag är så jävla trött på att dölja det vraket jag är. Dag ut och dag in, le min älva. Liskom gårdagsvällen som avslutades övergiven i regnet påväg endast bort från allt. Destination unknown.
Fyfan vad äckligt. Om jag fick skulle jag byta stad, identitet och vänner nu. Den som beter sig fittigt mot mig nu, kommer jag aldrig växla ett enda jävla ord med igen.
fan så mycket att skriva men nu kommer gråten

I will not catch you

Att allt ska behöva bete sig såhär mot mig. Vad har jag gjort för fel, kan inte heller gråta. Det fungerar bara inte.
Allt går snett och sätter mig i spel. Det är så jävla mycket nu. Det är en evig dragkamp för att få saker på sin plats och som jag vill ha det. Vafan lever jag för egentligen, vad/vem gör det ens värt för mig att stiga upp på morgonen, gnistan är förvunnen. Ingen spänning eller action, livet är en kronisk sjukdom.
How to get out of the darkness without any light?



Thats what i do, i push people away.

Har äventyrat i skogen hela långa dagen. 2 timmars orientering, standard grabben. Det avslutades med ett fett MVG. Sånt uppskattas ju på hemmafronten.Nu vill jag bara ha Fredagskväll, fyfan vad jag saknar. Känns så längesen, jag har ju wainat om det sen förra lördagen. hihi plopp

OCH JAG ÄLSKAR MITT LIV, fredag imorgon + en helg. Sen är nästa vecka galet bra, lediga på fredag och lite annat skoj som dyker upp.

ey


Im just a holy fool

Vad är det egentligen man ska hålla fast vid, folk verkar vända på korten och kan förvandla sig sjävla till någon annan från ingenstans hela tiden. Allt verkar så oklart.  Som sagt nu känns falska kännslor bättre än inga alls. Jag gör bara mitt bästa, vart jag än kommer är jag ny. En jävla nybörjare helt enkelt.
I felt sad and hopless, i was in love.

@Datasalen

haha alla mina uppdateringar sker i fucking datasalen i skolan...
sitter och dampar tills jag får sluta, ska träffa Sofiijaaah och hänga hos henne idag igen å mysa. Sen ska jag träffa bebbooo haha..
Överjävligt mycket skit i skolan nu också, fan asså. Har saker som ska göras, skickas in, prov och sånt shit. FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN ASSÅ fml på hög nivå, försöker bara fokusera på nuet. och som inte det vore nog har man ju utvecklingsamtal ikväll.. kåt mig va

söndag

Hemma hos Sofia nu! Hon pluggar och jag skriver IUP och hjäpler till. Har haft en gaaaaaaaaaaaalet kul helg, shit asså! Flyger på moln! WIEE Mycket fjortisar och mycket trevliga foks. ♥ Speciellt en person ♥
Nu ska jag svara på nån fråga och mycha med bästa Sofia (förövrigt min fru) sen ska jag ringa bebbo haha
tjarrå

Wich seat can I take?!

Fredag!!
Softersh jao. Sitter just nu i datasalenmed en bunt av djur. Fick just reda på att SO:n är inställd så vi slutar tiep tolv.
Sen får vi se vart livet tar oss, antagligen i röven.
herrå

Todays

hmf, hänt idag då? Jo vart i skolan som vanligt. Det är väl därför jag ej bloggar, på vardagen händer det för "ospeciella" saker för att det ska bli inressant överhuvudtaget. Och sen på helger händer det förmycket för att skriva.
HAHA VILKEN CIRKUS ASSÅ...
visst jag skulle kunna va värsta bästa på att blogga, skriva mycket och varierat med bildbomber.

Fo shizzle

Länge sen sist. Well done. Har hänt förmycket sen jag skrev sist mina små monster.

Nu sitter jag hos Anna med Sara, vi kom precis hem från en konstig kväll. Konstig på alla sätt och vis.
Måste banka lite vätt i mig själv.

Hör av mig imorgon, det kommer bli en sån underbar helg!
Puss

RSS 2.0